Little Mule...

...er en lille familiedrevet gård på randen af ​​den danske fiskerleje Klitmøller.

Ud over indkvartering af privat- og  træningsheste, turridning og undervisning in Horsemanship og Westernriding vi holder mest om avl af Amercan Quarter Horses. Den avlshingst "Optimum Conclusion" er hjemme her.

Vores koncept omfatter en solid, team-building uddannelse af mænd og heste, både i horsemanship og westernridning, samt velfærd orienteret staldfaciliteter. Dette omfatter en alder passende uddannelse, en afbalanceret kost, såvel som den daglige græsning i flok.

Samt vigtigt for os er den menneskelige interaktion med hinanden, så at man er opmærksom på en altid hjælpsom og venlig atmosfære.

tl_files/little mule/Om Os/Mule von oben.png

Klitmøller...

... er en af de to landsbyer, der ligger i midten af ​​Danmark største naturreservat, etableret i 2008, National Park Thy. National Park ligger i en op til 12 km bredt bælte langs den jyske vestkyst fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord. Der er et enormt og uspoleret naturområde på i alt 244 km2. I nationalparken kan man bevæge sig mellem store, vindblæste vidder og duftende fyrreskove, beliggende i den mousserende bølger i Nordsøen eller tag tur gennem kølige skove og klitter migrerer. Der er mange gode vandreture langs desuden føre til store indsøer, der indbyder også til badning og afslapning.

Klitmøller i sig selv er kendt for sine enorme bølger populære blandt surfere. Her kan du opleve de højeste bølger i Danmark, hvor i det nordvestlige vind, idet store dønninger af Atlanten drevet i land. Disse store bølger dannes på den lange vej for Island og Færøerne til den danske kyst. Siden 2010 Klitmøller er kendt som "Cold Hawaii", fordi det er mødested for PWA WORLD CUP Tour, en af de største blev verdens windsurfing mesterskaber.